Søndagstur 25 April 2021

IMG 2350

 

Søndag 25 April møttes 4  kalesjebiler på Shellstasjonen på Bryne for en utflukt lett bris og strålende sol.

Det var undertegnedes co-driver som var ansvarlig for rutevalget denne dagen, og for å være helt på den sikre siden testkjørte vi ruten på lørdagen for å sjekke tidsbruk i tilfelle noen måtte være et sted til et spesielt tidspunkt på selve turdagen, og det måtte de....... Unge Smith og frue skulle feire barnebarnet kl 16 i Stavanger, og grunnet min co-drivers grundige planlegging fikk de nyte både en flott tur i godt selskap og et påfølgende barneselskap. Kan det bli bedre? Men altså; vi kjørte til Undheim og over Sikvaland til Søya Gård på Søyland, som absolutt er verd et besøk, der fikk co-driverene ( og sjåførene ) kjøpt noen kortreiste godsaker fra gårdsutsalget og beundret både brukskunst og kopplam ( Kjell var bekymra for at Lillian ville ta med et hjem, et kopplam altså).
Etter et trivelig gårdsbesøk fortsatte kortesjen over Nedrebø på svingete smale veier med beundrene blikk fra lokale sauer og tilhørende lam  via Vikeså til Kløgetvedt tunet ( https://norge.sandalsand.net/klogetvedt-tunet-i-bjerkreim ) hvor det ble intatt både kaffi og noe å bite i. 
Da nisten var fortært og kaffekannene tomme satte vi nesen hjemover, da gikk veien videre mot Tengs, over Eige og langs havet på fv44 til Klepp hvor ekvipasjene vinket farvel og fortsatte vær til sitt.
Takk for laget. 

(klikk på bildene for større versjon)

IMG 2347IMG 2349

IMG 2348

 

Real time web analytics, Heat map tracking