Første fellestur 2021

Årets første fellestur Søndag 18 April.

7 kaleDSCF2628 002sjebiler stilte til start denne Søndagen fra Shell stasjonen på Bryne i et flott vårvær,og det er ingen hemmelighet at de fleste var røde. Unge Arnøy med sin co-driver ledet ann utover Jæderen i fint tempo hvor håret (for de som har det) fikk luftet seg helt til Brusand.

Her svingte vi av med kurs for Kartavoll. I den bratte oppstigningen fikk unge Arnøy sin lille røde et hoste og harke anfall eller det var muligens et anfall av høydeskrekk og ville derfor ha et lite pusterom et par ganger før Arnøyen fikset problemmet. Den lille røde bak måtte i vaskemaskinen når den kom hjem etter alt sot og støv som den hadde fått i seg av foranliggende. EtterDSCF2629 003 dette passerte vi Undheim,over mot Sikvaland hvor utsikten over Jæderen i dette været var et syn.En Pit-Stopp på vei til Spinneriet på Oltedal ble foretatt ved vannkanten hvor kaffe og noe å bite i kom fram. Co-driveren til Erling vartet opp med nydelig kake som det bare var smuler igjen av på slutten.

Ved Spinneriet ble det is og en prat, strekk på ben og armer før vi satte kurs mot Høleheia,Bersagel,Hommersåk for så å sette nesen hjemover. Alle var svært fornøyde med dagen og vi gleder oss til neste tur sammen.

(Dobbelklikk for å se større bilder)

DSCF2630 003  DSCF2631 

DSCF2632  DSCF2633

DSCF2634  DSCF2635

Real time web analytics, Heat map tracking