Til Hei og til Hav på ein syndag 14 Juni 2020

DSCF2590

 

 

I det fina veret stilte der 4 kalesjebilar på Soma denne syndagen for å kjøre tur i bare teskjortå.

 

 

DSCF2591 Før start måtte med smøra venstre armen med solkrem for me sko vera tøffe med å ha an liggande utføre og kjøra med ei hånd på rattet. Me starta mot Kvernaland øve Fjermestad og Ålgård i roligt tempo, det vil sei sånn ca.62.3 kilometer i timen når unge aanensen lede an.  Ein svipp ut på E-39 før me svingte av te Sikvaland på flotte MG veier.  Ein Pit-Stop på toppen måtte me ha.

Der måtte me jo stå og hørra på skrøyde te de 2 så kjøre på 15 toms felgar. Akkurat så det e någe å skrøyda av spør du meg, selv om den med nye dekk med kvide ringar e jysla fine.

DSCF2592 2
 Ferden vidare jekk via Karlsbu te Varhaug, langs 44 te Hå Prestegård kor med hadde både lappar (ikkje sånne med har på knenå) men sånne med kan ha syltetøy og rømme på. Kjekt var det at ein MGA som ikkje va røe ville vera med. Itte ennå merr skrøyd av felgande sine fra han der ude på jæderen var det tid for å kjøra hjemøve i sama flotta veret. Nå har eg ein røe og ein kvide arm,men ka gjør vel det itte ein trivellige tur med gode MG venner.
DSCF2596 DSCF2598 2

 

     Takk for turen fra Marit og Arne

Real time web analytics, Heat map tracking