• Nyheter
  • Invitasjon til MGA-dagene 2018

Invitasjon til MGA-dagene 2018

MGA.crop

MGA-dagene 2018 er dessverre avlyst på grunn av liten interesse.

MGA-registeret i Norsk MG Klubb har igjen gleden av å invitere til treff for og om bilmodellen som av mange anses å være den vakreste MG gjennom tidene. Siden vi ikke lenger klarer oss med en enkelt treff-dag har vi måttet ta i bruk avansert norsk grammatikk og døpe om arrangementet fra MGA-dagen til MGA-dagene.

MGA-dagene arrangeres også i 2018 i Stavern og tidspunktet er 11 og 12 august. Noter det i kalenderne deres, like godt først som sist. Som sist skal vi bo hos Politiet, på Justissektorens Kurs- og Øvingssenter.


Årets deltagere gav uttrykk for at det hadde vært et vellykket arrangement og at de gjerne ville delta også neste år. Det er slike tilbakemeldinger som gleder en arrangør og som gir motivasjon til å gå i gang med et nytt arrangement. Vi fikk dessuten konstruktive råd som vi har benyttet i planleggingen av MGA Dagene 2018.

I 2018 er det 40 år siden opprettelsen av Norsk MGA Register, en forløper for Norsk MG Klubb. Det skal vi selvsagt behørig feire under MGA Dagene 2018. Erfaringen med felles turer var positiv. Den lange rekken med MGAer i alle utgaver var et flott syn og vi vakte berettiget oppsikt. Vi vil derfor ha felles turer også neste år.

Erfaringen med Stavern som stedsvalg for arrangementet var også positiv. Stavern ligger gunstig plassert for deltagelse fra andre land. Fra Sandefjord går ferje til Sverige, og fra Larvik går ferje til Danmark. Videre er Vestfold et fylke med mange MGA-eiere, og vi satte stor pris på samarbeidet med Vestfold senter i NMGK.

Det har vært en del diskusjon rundt valg av tidspunkt. Vi vil gjerne velge en helg som passer for flest mulig. Valget har stått mellom 2. og 4. helg i august, men det har vist seg umulig å finne et tidspunkt som passer for alle. Vi har derfor valgt å holde fast på 2. helg i august. For de som har lang vei, så blir det anledning til å ankomme allerede fredag 10 august.


IMG 9910.crop

Program

Lørdag 11. august (foreløpig program)

11:30 Felles tur: Avreise fra JKØ.
12:00 Felles lunsj på Nevlunghavn Gjestgiveri
13:00 Videre tur: Helgeroa - Landgangen - "Korketrekkern"- Porsgrunn m.v.
16:30 Vi planlegger båttur til Citadellet
19:00 Festmiddag på Hotell Wassilioff

Søndag 12. august

09:00 Frokost
10:00 Utsjekk fra rommene
10:30 Felles tur: Avreise fra JKØ. Vi planlegger en samling med grilling lenger nord i Vestfold. Diverse programinnslag.

 


 IMG 9291.crop

 Foto, alle bilder: Anne Bakken Sandtveit og Sigurd Sandtveit

 

Emneord: Treff, Nyheter

Real time web analytics, Heat map tracking