• Senterblogg
  • Bergen: Våt Hardangertur og medlemsbesøk i Øystese

Bergen: Våt Hardangertur og medlemsbesøk i Øystese

 

 

paradis 1 800

Samling på Paradis før avreise.
Alle bilder, foto: Ole-Fredrik Lynum.

 

Hardangerturen søndag 4 juni ble en våt fornøyelse. Arrangør og deltakere fulgte med på søndagens stadig skiftende værvarsel. Det var aldri snakk om solskinnstur, men dagen ble om mulig enda våtere enn varselet i sine verste stunder skulle tilsi.

Likevel ble det en hyggelig tur. Såpass må vi vestlendinger faktisk tåle. Det var dessuten en slags jomfrutur for en av deltakerne, som akkurat hadde trukket til de siste boltene på vinterens prosjekt - full motoroverhaling. Lykken står den kjekke bi, sies det, men dette var tøft gjort.

Vi ser ikke bort fra at det hadde blitt enda hyggeligere i strålende solskinn, men det ble en hyggelig tur - med en del overraskelser underveis. 

 

Hardanger2017kart

 

Kjøreruten har vi brukt tidligere, og kan anbefales som en dagstur. Spesielt hvis man tar en tur på sparket en dag med litt varme og solskinn. Tidspunktet er egentlig ideelt - Hardanger et stykke ut på våren kan være utrolig vakkert. Denne dagen var det en litt annen skjønnhet enn den vi ellers forbinder med Hardanger om våren.

 

 

 

 

 

Emneord: Touring, Bergen

Real time web analytics, Heat map tracking