• Nyheter
  • MG XS SUV lansert på London Motor Show

MG XS SUV lansert på London Motor Show

 

XS reveal front red 800
Foto: MG Motors UK Ltd.

 

Siden vi er inne på MG-nyheter fra SAICs designkontor, kan vi ikke unngå å rapportere fra London Motor Show i begynnelsen av mai, og lanseringen av lillebroren til GS, SUVen de lanserte samme sted i fjor, nemlig kompakt-SUVen MG XS. Det visuelle uttrykket er svært forskjellig fra MG3 og GS, og skal i følge de som vet sånt, markere starten på en ny designline - en linje vi allerede har sett på konseptbilen E-Motion som ble fremvist på Shanghai Motor Show noen uker tidligere.

To motorvarianter. En turboladet 3-sylindret 1.0L motor med 125 HK og automatgir, og en billigere og mer tradisjonell 4-sylindret utgave på 1,5L med 120 HK og manuell girkasse. Den siste sies å få en prislapp i UK rundt GBP 13.000. Bilen blir allerede presentert på MGs engelske webside, foreløpig pre-launch, der de tar i mot registrering av interesse. I følge denne nettsiden kommer bilen i salg "til vinteren".

Videoen nedenfor viser selve avdukingen av bilen på London Motor Show, der MGs Design Director Tony Williams Kenny står for avdukingen og presentasjonen etterpå.

 

Men, dette var ikke første gang bilen ble vist for publikum. XS markedsføres i Kina under navnet ZS og ble presentert på Guangzhou Auto Show allerede i september 2016.

MG ZS guangzhou 1024

XS markedsføres i Kina som ZS.
Foto: Jwhite65   Licence: CC SA 4.0

 

 

XS LMS1 800
Foto: MG Motors UK Ltd

 

 

Emneord: Modell, Nyheter

Real time web analytics, Heat map tracking