IMG 8282 600px

Alle bilder, foto: Anne Bakken Sandtveit og Sigurd Sandtveit

Så er Årsmøtet 2017 historie. Buskerud senter var årets vertskap og sto for det praktiske rundt årets generalforsamling. Litt over 30 stemmeberettigede medlemmer hadde møtt frem for å la sitt syn bli hørt.

Det var heller ikke denne gang noen spesielt vanskelige spørsmål på sakslisten. Årsmøtet skulle, i tillegg til å velge styremedlemmer og tillitsmenn, ta stilling til 5 innkomne forslag.

Vertskapet hadde også sørget for et hyggelig sosialt program, med besøk på det motorhistoriske senteret på Burud i Nedre Eiker. Om kvelden var det middag på hotellet og påfølgende sosialt samvær.

Innkomne forslag

Det var i alt kommet inn 5 forslag til årsmøtet. Ingen av dem var forslag til vedtektsendringer, men handlet om ulike sider av styrets arbeide. Spesielt interesserte finner disse sakene i sakspapirene publisert i egen artikkel. Ingen av de 5 forslagene ble vedtatt.

Valg

Leder Peter Skarsjø, sekretær Øyvind Wiksaas, styremedlem Per Johan Krogdahl og varamedlem Petter Nessimo var på valg i år. Valgkomiteen hadde foreslått gjenvalg av nåværende tillitsmenn og det var ikke kommet inn noen alternative forslag. Det ble foretatt en formell avstemming der alle fire ble gjenvalgt. Styret er dermed uendret og har disse medlemmene:

Peter Skarsjø - Leder
Halvor Asland - Nestleder
Øyvind Wiksaas - Sekretær
Truls Sundt - Styremedlem
Per Johan Krogdahl - Styremedlem

Erik A. Bogaard - Varamedlem 1
Petter Nessimo - Varamedlem 2

Revisor Egil Pedersen ble også gjenvalgt, ved akklamasjon.

Et medlem av valgkomiteen hadde bedt om avløsning i år. Senterleder i Rogaland, Erling Vølstad, var foreslått som nytt medlem. Han ble innvalgt ved akklamasjon. Valgkomiteen består dermed av: Tore Lie (leder), Per Mügge, Erling Vølstad.

 

{tab=1}

IMG 8283 600px

Vertskapet for årets møte, Buskerud senter, representert ved senterleder Øivind Westby og forhenværende ditto, Erik Kathrud. Til høyre i bildet, Ki Sagen fra Vestfold senter.

{tab=2}

IMG 8285 600px

Agder senter ved Pieter Gerrit van Zandt og registerfører MGA, Hans Løvdahl. Per Brinchmann-Hanssen fra Buskerud senter.

{tab=3}

IMG 8323 600px

Etter møtet ble flere medlemmer kalt frem for å motta honorær plakett etter tillitsverv i klubben. Her viser Erik Kathrud frem sim plakett etter å ha vært senterleder i Buskerud i mange år.

{tab=4}

IMG 8328 600px

Ola Thygesen fikk honorær plakett etter mange år som klubbens leder.

{tab=5}

IMG 8353 600px

Klart for avreise til Burud. Vertskapet stilte med 19-seters Volvo buss fra 1962 til frakt av tilreisende delegater. En kraftig V8 sørget for gromlyd underveis.

{tab=6}

IMG 8364 600px

Line-up foran kiosken på Burud. Mange av delegatene benyttet sjansen og kjøpte seg en wiener eller to. Vi forstår godt at dette er et populært innslag på senteret. Åpen en dag i uken - omsetning i fjor kr 400.000,-. Ikke verst.

{tab=7}

IMG 8367 600px

{tab=8}

IMG 8379 600px

Tillitsmannsmøte i storsalen på Burud.