sandenhotell 600px

 

Klubbens Årsmøte, lørdag 22. april, nærmer seg, og vi i Buskerud Senter er så heldige å få være teknisk arrangør. Da har vi foreslått å legge møtet til Sanden Hotel i Hokksund. Her skal Klubben fint kunne avvikle sitt årsmøte, og selv i disse digitale tider, håper vi mange vil møte opp.

For å gi turen til Hokksund enda mer innhold, vil NMGK Buskerud gjerne legge til rette for enda mer bilopplevelser denne dagen. Straks etter årsmøtet ønsker vi å vise dere regionens flotte anlegg som driftes av Norsk Motorhistorisk Senter, avd. Drammen.

Vi arrangerer reise, gjerne med veteranbuss, til dette samlingsted for MG Buskerud Senter og mange, mange andre motorinteresserte. Entusiastene fra NMS Drammen vil fortelle oss hvordan Øvre Eiker Kommune og Motor Historisk Senter Drammen, har samarbeidet for å bygge opp dette senteret. På 11 mål inngjerdet eiendom, finner vi 3 store garasjebygg, verkstedbygg og kontorbygg.

Her er det etablert bl.a. Historiske samlinger av kjøretøy, Verksted, Museum, Brannstasjon osv. osv. Kontorer & møtelokaler.

Her kan dere kanskje finne ideer og inspirasjon til nye tanker i eget distrikt.

Når vi først møtes, bli med og ta en middag, kanskje et glass også. Sentrale ledere og medlemmer i klubben vil bli i Hokksund og være i sosialt lag med oss ut over kvelden.

Sanden Hotel har gitt oss tilbud på en 2-retters meny for kr. 355,-. Vi møtes til denne kl. 1930.

Her behøver jeg å vite hvor mange som kommer.

Meld på til Øivind Westby, mail oivind.westby1@ebnett.no eller en SMS til 930 92 769, innen 18.april.

De som reiser langt, spanderer kanskje på seg en overnatting. Ta kontakt med Sanden Hotel for reservasjon – booking@sandenhotell.no

Til dere andre, Det er mulig å reise til Hokksund både med tog og Nettbuss, eller egen bil.

Vi ønsker dere Velkommen.

PS: Det er også mulig å besøke Nøstetangen Glass, som har Butikk og Glassblåser – vis a vis hotellet.

NMGK Buskerud Senter
Øivind Westby
Senterleder