Nmgk Rogaland Danmark tur 2017

FullSizeRender1Nmgk i Rogaland inviterer medlemmer til en ny Danmarkstur. Avreisen er tilpasset Mg rallyet, som foregår i nordfylket. Vi kan altså delta på dette arrangementet for deretter, søndag 11 juni, kjøre ned til Tananger og Fjord line fergen  som drar til Hirtshals kl 20.

Som vanlig blir det hyggelig sammenkomst i buffet salongen for så, om morgenen , å kjøre sørover i Danmark. Vi tar ut på landeveien etter å ha passert Ålborg. Det legges inn tid til små stopper på fine steder. En tur i Viborg med lunsj. Så nedover i dette området som er finest på Jylland. Vi overnatter på Sophiendal slottshotel. Slottet og den nærliggende kirken er av de eldste i landet.

Tirsdag 13 juni har vi passelig med tid til å svinge innom Himmelbjerget, og veier med Margeritt skilt. Dersom  solen skinner og bilene triller fint , kan vi glede oss over idylliske landsbyer og vidstrakte enger og skogholt. Endemålet denne dagen er en velkjent kro, både for mat og miljø. Norsminde kro ligger sør for Århus, ved en liten båthavn.

Onsdag 14 drar vi nordover. Gjennom bøkeskogene og Århus. Vi stopper ved Kalø slottsruin før vi kjører opp i landskapet som kalles Mols Bjerge og rundt halvøya med flott utsikt. Så spiser vi lunsj i gamle Ebeltoft. Deretter kjører vi langs kysten nordover. Passerer Randers fjord og så til Bramslevgaard hotel, som ligger et stykke sør for Ålborg.

Torsdag 15 juni blir det hjemreise via Hirtshals. Fjord line går kl 20 til Stavanger og Bergen. Color line går kl 1215 til Kristiansand.
Deltakerne bestiller selv sine fergebilletter og opphold på de 3 hotellene. Vi trenger da ikke å be om depositum. Eventuell  avbestilling blir lettere for både arrangør og deltaker. Påmelding skjer til senterleder Vølstad, som kan gi Mail adresser og telefon nummer til hotellene.
Erfaringer har vist at våre Danmarksturer fungerer best ved et maksimum på 12 biler. Så, det er ennå tid for medlemmer i Rogaland eller andre sentre å melde seg på.

Priser for ferge og hoteller ligger idag på : for Fjord line 790 pluss lugar innvendig eller utvendig , 1000 eller 1600 . En vei. Color line til Kristiansand, kr 775.

Sophiendal slottshotel koster på booking.com 1100 kr. Norsminde kro har et tilbud med 3 retters inklusivt dobbeltrom for danske kr 1500. (ikke bekreftet ennå).
Bramslevgaard hotel koster på booking.com rundt kr 1100 (norske kr)
Dette blir den 5. danmarksturen vi arrangerer. Våre Mg biler skal igjen ut på danske landeveier. Vi stifter stadig nye bekjentskaper på turene. Alle mann alle. Dere trenger altså ikke kjenne noen fra før.  Har du spørsmål, eller usikkerhet angående bilens tekniske stand så ta kontakt.
Mvh ,
reiseledere Leif Smedvig og Erling Vølstad. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

FullSizeRender FullSizeRender2
Real time web analytics, Heat map tracking