2017ESSEX

 

Kjære eier av MGF og MGTF!
I september, nærmere bestemt lørdag 9.9 og søndag10.9 arrangerer MGCC MGFRegister i England
(MG Car Club = Norsk MG Klubb sin moderklubb) et internasjonalt treff for MGF og MGTF i Essex, England.
Det er Essex Center som står for arrangementet ledet av Norgesvenn, utømmelige kunnskapskilde og alltid velvillig til å hjelpe i alle situasjoner, Adrian Clifford.
Treffet vil ha opp mot 100 deltagende biler fra hele Europa og har base ved South End, ikke langt fra utløpet av Themsen. Det er Essex vi skal oppleve på mange vis denne helgen. Det legges opp til et program med mange opplevelser på fine MG veier.
En artig sak er at arrangøren ikke vil sende alle de 100 bilene ut i samlet rekkefølge på turene. Derimot vil alle få sine egne kjørebeskrivelser og GPS instruksjoner slik at Alle havner på ulike kjøreruter før alle når de felles mål. På den måten vil du oppleve de andre deltagende bilene på alle mulige veier og veikryss i området vi ferdes. Du vil både kjøre sammen med andre og møte MG`er som kjører motsatt av deg. Det er lang vei fra Norge til England siden vi ikke lenger har en Englandsbåt. Men slett ikke umulig! Har du lyst til å reise til Essex finnes flere muligheter. Et par eksempler:
- Colorline med Kielbåten fra Oslo-Kiel.
Kjøre fra Kiel til Hoek van Holland og ta Stena Line ferge til Harwich.
Da er vi ikke mange mil fra basen til treffet. Calais til Dover er også mulig.
- Danmarksbåt fra Bergen-Stavanger-Kristiansand-Langesund-Larvik eller Oslo til Danmark. Her går Fjordline, Colorline, Stena Line og DFDS.
Så kjøre ned til Tyskland og videre gjennom Nederland til Hoek van Holland. Calais til Dover er også mulig. Det legges ut informasjon om treffet i løpet av januar.

Følg med på Facebooksiden til «Autumn Weekender». Her vil du finne nødvendige opplysninger for at du kan få en flott opplevelse!

Facebooksiden til MGFRegister og websiden vil også ha informasjon.
Du kan også sende meg en epost på norway@mgfregister.org
Hilsen
Steinar Braaten
Registerfører for MGF/TF i NMGK.

Essex END2