Aktivitet uke 25 – Buskerud senter.

Buskerud senter hadde en svært vellykket deltakelse i NMGR for 11 ekvipasjer i uke 23. Flott reise både til og fra Lillehammer på fine MG-veier uten uhell, og med premiering for 2. og 3. plass i den innlagte Ghymkana konkurransen til h.h.v. Trond Jonassen og Ola Askelvoll med co-drivere. Turen i Rondane og samværet med så mye hyggelige mennesker, innrammet av mange flotte biler, er en stor opplevelse.

Med et relativt hyggelig MG-vær på Østlandet, er det vanskelig å IKKE nyte gleden av våre sommer-biler.

Onsdag 22/6 inviterte vi derfor til en kveldstur langs Oslofjorden og Drammensfjorden. Også denne gangen lykkes vi i å finne enkelte strekninger som mange ikke hadde kjørt før. Det synes undertegnede er veldig morsomt. Stopp hos Villa Malla, for litt mat eller is, eller bare litt drikke. Mye folk i dette eksotiske miljø ved fjorden, og vår kortesje på 15 biler blir lagt merke til. Salg av regalier var lagt inn i programmet, med stor suksess.

Turen rundt Tofte og langs Drammensfjorden tok oss tilbake til utgangspunktet. Nok en fin tur.

Lørdag 25/6 var planlagt med tur til Toverud Kraftverk ved Randsfjorden. Buskerud senter sendte en ‘fortropp’ til kraftverkets 100 års jubileum i 2015, og disse kom tilbake med meget positive rapporter om stedet og vertskapet. Ny tur i 2016 ble avtalt og lagt i kalender.

Under MG Rally var det tett kontakt med Follo senter, og disse ble invitert til å gjøre en felles tur til kraftverket i år. Follo med avreise fra Olavsgård, og Buskerud fra Lierkroa. Vi møttes på Hadeland Glassverk, hvor det for øvrig var svært mange mennesker, og 1500 hunder på utstilling.

Likevel fikk vi plassere våre biler inne i miljøet, for samling og felles avreise til Toverud. Takk til salgssjef Kristin som raskt forsto at våre biler var en inspirasjon for deres kunder, og ønsket oss velkommen.

Til sammen 29 biler fra våre 2 sentre, i kortesje fra Jevnaker på vestsiden av Randsfjorden frem til Tover, var et flott skue. Vel fremme og sikkert parkert, var det klart for noen ord av verten, Aasmund Sevalrud. Litt historie om Hadeland og kraftverket la rammene for omvisning på kraftverket og museet. Vi registrerte at de besøkende tok til seg både de tekniske fakta og de små historier med stor innlevelse.

 

Grillen var klar, og medbragt mat ble tilberedt etter alle kunstens regler.

Vi kunne observere at stemningen ved bordene langs Randsfjorden bredd var meget god. Vi nøt maten, selskapet med MG-venner og været. Hjemmebakte kaker fra flere kanter, gjorde at fristelsene var større og flere enn på et gjennomsnittlig norsk bakeri.

Tusen takk til vertskapet, og hver enkelt av dere alle som bidrar til hyggelige turer og samvær.

Vi sees gjerne igjen.

Real time web analytics, Heat map tracking