Buskerud: Hva hendte i uke 22?

…………… og så kom sommeren!

Vi har lagt bak oss en uke med mange aktiviteter og litt blandet vær. Lørdag 28/5 var vi invitert til å profilere klubben på Åpen Bil dag i regi av NMHK Drammen, på regionens senter på Burud.

I nypolert prakt stilte NMGK Buskerud senter optimistisk opp med strandseil, og publikum kunne beskue både MG TC, A, B og TF, godt markert blant Healey, Ferrari og andre biler.

Burud 2016IMG 0459L Burud 2016IMG 0461

Det var ikke helt sommertemperatur som vi liker det, og når regnet kom i tillegg, ble dessverre publikumsoppslutningen noe begrenset.

Onsdag 1/6 var planlagt kveldstur i Lier. Sommeren var ankommet og hele 22 biler møtte for å bli med; et fantastisk skue. Fin tur gjennom Lier-dalen, ledet av Liv & Tom Gulbrandsen. Vi avsluttet på Lier Bygdetun med kaffe og hjemmebakte kaker levert av våre engasjerte co-drivers. Ett par nye medlemmer var med oss for første gang, og det er veldig hyggelig.

Vi ønsket i år å gjøre en felles tur til Sportsbildag i Vestfold. Søndag 5/6 var det fortsatt sommer på østlandet, og igjen er interessen for en kjøretur stor. Mer enn 20 ekvipasjer reiste ut fra Drammen med mål for Stokke bygdetun. Vi la turen på de mindre veiene, langs fjorden via Holmestrand og Horten. Et flott arrangement i et fint miljø i Stokke, fikk besøk av mange flotte biler. Og så vidt vi kunne bedømme, var det også mange interesserte publikummere. Takk til Vestfold senter! Vi kommer gjerne tilbake et annet år.

 

Turen hjem ble lagt til de fine MG-veier i indre del av fylket. Nok en flott MG-dag avsluttet denne uken. Vi ser frem til neste, og tur til NMGR i Gudbrandsdalen.

Real time web analytics, Heat map tracking