Buskerud: Medlemsmøte februar 2016.

 

NMGK Buskerud Senter

Medlemsmøte februar 2016.

Februar møtet er avholdt i lokalene på Burud. Tema for kvelden var praktisk vedlikehold av våre biler. Geir Enersen ledet oss gjennom sjekkpunktene i forkant av vinterlagring, og hvilke punkter vi nå må fokusere på når bilene igjen skal på veien. Vi fikk også presentert en del kjemikalier for rens og preventivt vedlikehold av motor. Engasjementet var stort, og spørsmålene mange blant de 19 fremmøtte entusiaster.

Dette åpnet også for debatt om montering av magneter som Geir E. er leverandør av. En del entusiaster har montert dette i sine biler. Disse bekrefter at motoren forbrenner bedre, gir en renere motor og svært lave verdier på måling av avgasser. Om bensinforbruket reduseres er våre brukere noe mer i tvil om, men det er mest fordi man ikke måler dette så nøye. Vår iboende skepsis er sterk i flg. Geir, som imidlertid er meget overbevisende i sine innlegg.

Senterleder presenterte terminliste for året, og kommenterte litt rundt de forskjellige ruter som er aktuelle for kortere og lengre turer gjennom sommeren. Dette ble godt mottatt og listen vil bli distribuert alle medlemmer i løpet av måneden.

Øivind Westby

Real time web analytics, Heat map tracking