IMG 0606

Etter en litt treg oppstart på sesongen ble det endelig en noenlunde produktiv prosjektkveld i klubbhuset denne onsdagskvelden. Kvelden sto i sterk kontrast til forrige gang, da vi endte opp med å prate bort hele kvelden.

Selv om ikke alt er helt på plass enda, kunne vi endelig ta fatt på klargjøring til montering av senterets 1800 CC B-motor som med tid og stunder skal inn i Roy Hæreids MGA. Denne kvelden dreide det seg om rengjøring av "interiørdetaljer" og innsetting med olje før de ble pakket inn i cling film og lagt bort igjen. Vi oppdaget også en ny måte å bruke løftebukken.

{tab=Bilde 1}

IMG 0605

 

Truls viser hvordan vi rengjør stemplene på en skånsom og effektiv måte.

Bordplaten vi hadde til overs fra innredning av møterommet kom også til nytte. I kombinasjon med løftebukken ble bordplaten til et flott heve/senke-bord.

{tab=Bilde 2}

IMG 0607

Mer av det samme. Roy følger Truls' anvisninger og Eyolf samler inntrykk til memoarene sine.

{tab=Bilde 3}

IMG 0610

De gamle stempelringelene ble forsiktig fjernet og sporene renset for koksavleiringer. En brukket stempelring var helt riktig verktøy til å skrape sporene rene.

{tab=Bilde 4}

IMG 0609

Før innsetting med olje ble delene vasket forsiktig med diesel og malekost. Truls liker seg best med skitt på fingrene. Roy er pensjonert helikoptermekaniker fra Luftforsvaret og foretrekker rene negler. Det gjør seg best slik på 5-stjerners hotell. Det forstår vi jo.