Bergen: Nytt klubbhus

Helt siden det nåværende Bergen Senter ble opprettet i 2001, har de aktive medlemmene stadig snakket om klubbhuset - det vi ikke hadde, men gjerne skulle hatt. Derfor har vi flere ganger gjort forsøk på å realisere denne drømmen. Første gang var like etter opprettelsen av senteret, da vi fikk fatt i et lokale på Damsgård. Dessverre sprakk boblen ganske fort. Huset ble solgt til nye eiere, og vi var ikke med i de nye eiernes planer.

Så gikk årene, uten at vi klarte å skaffe et nytt sted å være. Høsten 2013 så det ut til at vi skulle finne en løsning i Arna Industrihus i Ytre Arna, men det viste seg at lokalene var for store og dermed for kostbare for oss. Inntil nå. Igjen er det Ytre Arna som er stedet, men denne gang i Arna Næringspark helt nede ved sjøen.

C7D 4673 640px

Bergen Senter har flyttet inn i nytt klubbhus i Ytre Arna. 1 juli var offisiell overtakelsesdato i det som foreløpig må kalles et råbygg. Et lagerlokale på 250 m2 i den gamle bomullsvarefabrikken til Arne Fabrikker tilhører nå Norsk MG Klubb og blir møtelokale, verksted og parkeringsplass for inntil 11 biler.

AK30 500

Sommer og høst i senteret blir dermed preget av muring, snekring og innredning. Møtelokalet nederst på tegningen finnes ikke ennå og skal bygges på dugnad. Håpet og planen er at dette arbeidet skal være ferdig i god tid før første innendørs medlemsmøte mandag 5 oktober. 

Løftebukk til verkstedet ble levert fra et firma i Stavanger fredag 17 juli og var ferdig montert allerede neste dag.

 

 

Real time web analytics, Heat map tracking