• Senternytt
  • Vestfold senter
  • VESTFOLD SENTER ARRANGERTE STORT TREFF FOR ENGELSKE SPORTSBILER 21. JUNI 2015

VESTFOLD SENTER ARRANGERTE STORT TREFF FOR ENGELSKE SPORTSBILER 21. JUNI 2015

Engelske sportsbiler skinte i Stokke-sola

Søndag 21. juni arrangerte Norsk MG Klubb Vestfold senter for første gang treff for engelske sportbiler. Bilklubbene og merkeklubbene var invitert og det strømmet på med biler av bl.a. merkene MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar og Morgan.

De fleste MGene var fra Vestfold, men vi fikk også besøk av medlemmer fra andre sentre i MG-klubben.

IMG 3464
Nærmere 100 engelske sportsbilder dekorerte plenene på bygdetunet.

 

100 engelske sportsbiler dekorerte plenen på Stokke Bygdetun - til beskuelse for flere hundre besøkende som koste seg i sola med flotte sportbiler, rømmegrøt, vafler og is. Norsk MG Klubb feirer i år 45 år og Vestfold senter, med nesten 100 av klubbens 800 medlemmer, var arrangør. Vi er en merkeklubb for biler av merke MG, men har også medlemmer som eier sportsbiler av andre engelske merker.

IMG 3437
Før sportsbilene ankom bygdetunet. Styret i Vestfold MG-senter fra v.: Senterleder Sigurd Sandtveit, Armand Fjeld, Hans Petter Øverby og Harald Heffling.

På Bokemoa søndag var det anglofil forbrødring med mye bilprat og sosialt samvær. Vesfold MG-senter har sine møter på Stokke Bygdetun og dette var første arrangement i samarbeid med bygdetunet. Bilklubbmiljøet i Vestfold er stort og medlemmene deltar på turer og treff fra mai til oktober. Og neste år er det planer om å gjenta dette treffet som ble en stor suksess. Da håper vi å se maaange MGer fra senteret og klubben vår!

Takket være god mediadekning i flere lokalaviser i forkant av treffet kom det mange skuelystne.
Vedlagte artikkel, som jeg sendte inn etter treffet, står i Sandfjords Blad i dag. Vi er avhengig av god mediadekning for å markedsføre slike treff - og denne gangen lyktes vi veldig godt. Link til artikkel i Sandefjord Blad

VERV ET MEDELM
På treffet delte vi ut MG-folderen og MG-magasiner og informerte om klubben og senteret - også over høytaleranlegget.
Resultat: 5-6 nye medlemmer vil melde seg inn i MG-klubben!

Foto: Anne Bakken Sandtveit og Sigurd Sandtveit

 

Real time web analytics, Heat map tracking