Vestfold: Medlemsmøte 4. mars 2015

På medlemsmøte 4. mars hadde vi invitert Thorunn Hagberg som holdt foredrag om "Visit Vestfold". Hva kan vi oppleve i eget fylke på kvelds- og dagsturer? Her overrekkes foredragsholderen senterets speialtappede MG-vin.

IMG 2553 Vestfold IMG 2568 Vestfold
   

 

Anne viste frem MG-picknick-teppe og pute. Bordene var pyntet med lys og Primulablomster (Primula betyr "den første" - nå er det vår!) og det kriblet litt ekstra i alle de 32 beina som deltok på møtet.

IMG 2562 Vestfold IMG 2566 Vestfold
   

 

 

Det ble vist ca. 600 bilder fra senterturene i 2014. Vi har alltid lotteri på møtene - noe som gir et fint bidrag i senterkassa. MG-vinen og blomstene ble utloddet og Jan vant MG-vinen denne gangen. På møtene er det mange MG-damer og vi inviterer spesielt codriverne til å delta.

I senteret har vi medlemsmøte første onsdag i måneden fra oktober til april i en hyggelig låve på Stokke Bygdetun. I mai starter kjøresesongen. Terminlisten begynner å bli klar og blir presentert på neste medlemsmøte 8. april og sendt alle i senteret (andre onsdag i april pga påsken). Vi legger opp til ca. 14 senterturer i 2015-sesongen!

IMG 6916 Vestfold IMG 4626 Vestfold
   
Real time web analytics, Heat map tracking