Bergen: Medlemsmøte februar 2015

Nettside230Årets andre medlemsmøte ble gjennomført i BTM mandag 2 februar. Denne gangen var vi 12 medlemmer til stede for hyggelig samvær og MG-prat.

Truls og Peter tok på seg skolemesterminen og viste frem en del sider på klubbens nettside. Senterets skinnende nye video-prosjektør gir oss muligheter til å bruke bilder og sider fra nettet på en enkel og grei måte under møtene.

En del ressurser på nettsiden er lite kjent blant medlemmene, selv om de i og for seg ligger lett tilgjengelig. To slike ressurser er medlemsmatrikkelen og bilregisteret. Det var flere som var imponert over alt arbeidet Truls har lagt i å registrere både bilene og historikken så langt den er kjent. Vi gjennomgikk også aktivitetskalenderen og viste hvordan man kunne importere aktiviteter fra nettsiden direkte inn i f.eks Outlook. Vi fikk til og med en ny bruker på nettsiden - et par av oss hadde aldri vært inne på sidene før og fattet i hvert fall nok interesse til å registrere seg som ny bruker. Vi ønsker velkommen :-)

Vi minnet også om at fristen for å melde seg på MG Entusiast Treff på Torpomoen nærmer seg. Så langt kjenner vi bare til 4 biler påmeldt, men 2 av de tilstedeværende medlemmene uttrykte at de også hadde til hensikt å være med. I så fall kan det se ut til at vi blir 6 biler fra Bergen - det kan vi godt være bekjent av.

Norsk MG Treff ser også ut til å bli et flott arrangement i år. Den flotte brosjyren er nettopp sendt ut. Det blir helt sikkert noen ekvipasjer fra Bergen der også. Vi gleder oss.

 

Real time web analytics, Heat map tracking