NMGK Midtnorge senter Medlemsmøte 15.10.2013

SAM 0994

Møtet ble holdt hos Per Morten Stuberg på Melby gård.

Her var det dekket på til langbord i det nybygde verkstedet til Per Morten. Vi fikk servert kaffe og kaker. Et flott bygg som flere kunne ønsket seg.

Per Morten fortalte litt om hvorfor og hvordan han kjøpte seg MGB. Bilen er nylig kommet tilbake fra lakkering og fikk selvfølgelig stå inne i verkstedet. Regner med den blir mye å se på veien til sommeren.

 

Senterleder gikk igjennom forslag til neste års terminliste med spørsmål om det var noen andre ønsker eller forslag. Forslagene strømmet på. Stokkøya strandbar, Motorrama, 1.mai kjøring i Melhus, tur til Tautra, tur til Ytterøy, + mange flere. Her får styret prøve og sortere og sette opp terminlisten. Den blir full.

Senterleder tok spesielt opp Vår mønstring som skal være på Torvet i Trondheim i Mai 2014. Datoen er ikke helt avklart enda, men NMGK Midtnorge senter vil reservere hele torvet for oss. HER ER DET VIKTIG AT SÅ MANGE SOM MULIGE STILLER. Vi stiller i tidsriktige klær til bilen vi kjører også. Dette kommer vi tilbake og ``maser`` om mange ganger. Vår mønstring blir kjempebra. Vi skal sette opp et partytelt og kose oss der. Her er det jo ingen unnskyldning for den bedre halvdel til å være hjemme eller. Det finnes jo opptil flere butikker i ``gangavstand`` fra torvet, som ser ut til å ha en viss dragning på det annet kjønn.

Det er valg på 3 av de som sitter i styret til neste år. Senterleder, sekretær, og turansvarlig. Styret er valgkomite og har forespurt de 3 om de kan tenke seg å stille til gjenvalg. Det har de sagt seg villige til. Men det er lov for medlemmene og fremme andre forslag. Det vil bli avstemt på årsmøtet.

Felles årsmøtet i 2015. Senterleder orienterte om dette og Petter ble spurt om å være komiteleder for den komiteen som skal ordne til dette. Årsmøtet 2015 skal være på Stjørdal.

Langtur 2014? Vårtur og høsttur. 3dagers/6dagers. Her ble turansvarlig sine forslag luftet og diskutert. Det ser ut som det er god stemning for turer. Selvfølgelig passer det ikke for alle, da det skjer mye i en sesong.

Senterleder viste bilder fra turen til Goodwood. Det frister til gjentagelse og turen vil bli satt opp igjen. Helt sikkert. Utrolig mange flotte biler og et unikt miljø. Vi fikk samtidig se noen bilder fra Norwegian sportscar rally 2013 også. Petter hadde mange bilder fra der. Noen bilder fra Viknaturen ble det også.

Møtet avsluttet med vintrekning og salg av lodd på verktøykofferten. Trygve Sandberg var den heldige vinneren av vinflasken denne gang.

Til stede på møtet: Per Morten Stuberg, Rune Stokke, Petter Nessimo, Jens Aarhaug, Einar Grimstad, Per-Åge Krogstad, Odd-Arne Hiller, Per Molde, Trygve Sandberg, Per Johan Krogdahl, Knut B. Rognes, Gunnar Utvik, Kjell Ivar Haltvik.

Real time web analytics, Heat map tracking