Høstmarked på Ekeberg

 

IMG 2432LLørdag 21 september var det igjen høstmarked på Ekeberg Camping i Oslo.

Tradisjonen tro var "stigebilen" på plass og Bjørn G Johannesen fra  Norsk Veteranvogn Klubb kunne fortelle at Ekebergmarkedet var avholdt 35 ganger. Det er det man kan kalle tradisjon.

Og det er også tradisjon i at Follo Senter står for Norsk MG Klubbs stand på markedet.

Mens morgentåken ennå holdt en klam hånd over markedet kom Erik B Frostad med telt og monterte standen. Stoler, bord, kaffe og hjemmelagde boller skapte hyggelig MG-stemning før kl.09.

Markedet har alltid (nesten) vært velsignet med flott vær og denne lørdagen kunne 1000-vis av mennesker kose seg blant boder fulle av nyttige og unyttige ting i et strålende høstvær med sol fra skyfri himmel.

IMG 2427lKjell Hagen Nielsen var også på plass og fortalte besøkende om en MG´s alle fortreffeligheter. Det er trygt å ha så kunnskapsrike folk på standen. For det er ikke grenser for hva besøkende kan finne på å spørre om og Kjell vet som regel svar.

At interessen for MG er til stede er det ikke tvil om. Vi hadde godt besøk hele dagen og delte ut brosjyrer. Det var også veldig hyggelig at så mange medlemmer fra Oslo Senter besøkte oss.

Vi fikk mange synspunkter og gode råd å ta med videre i arbeidet for klubbens beste. Var det noen deler til MG på markedet? Nei- det var meget tynt. For noen år siden kunne man finne motordeler, instrumenter og forgassere, men de senere årene er dette blitt borte.

Et lite panel med 4 brytere som passet til MG var dagens fangst. Men, du verden, for et flott arrangement dette er for alle som har sansen for "duppeditter" av ymse slag. Ettermiddagen ble avsluttet i flott høstsol og neste gang vi treffes på Ekeberg er det vår!

Stor takk til Follo Senter!! 

 

 

 

 

 

Real time web analytics, Heat map tracking