NSCR2013-029-330-219
Norwegian Sports Car Rally 2013 er over for i år, 20 år med flotte turer, hyggelige glade medlemmer og et velsmurt arrangement, så må det sies at vi skulle noen ganger ønske det varte litt lengre. Men på en annen side så tror vi alikevel det holder med turen fra torsdag til Søndag, da er man akkurat så sulten på litt mer, men kan heller glede seg over neste års arrangement.

Årets tur var en opplevelse i form av storslått natur, glade hyggelige mennesker, god mat og drikke, bra hoteller og et turopplegg som gjorde det spennende for alle som var med. Sender en stor takk til Terje, Tove og Roy med hjelpere.

Dette kan de år etter år. selv om denne turen var den samme som i 2002, så var opplevelsene alikevel ny, det er noe egent å kjøre åpen i storslått natur.

Dagene går fort når man har det gøy, det var vekslende vær, men vi opplevde ikke regn, mer yr eller litt nedbør innemellom, stort sett sol. Og da er alle fornøyde der vi ferdes på små trange vestlandsveier i samlet flokk til lokabefolkningens store glede i tillegg til turister fra Japan og India som formelig invanderte bilene i iver etter best mulig bilde.

Det er et nytt NSCR neste år, og vi gleder oss, Hvor? Det kommer man tilbake til.

NSCR2013 101 800x533