Sogneturen 2018

  IMG 7621 3

  Etter en fantastisk sommer var vi litt urolige for at godværet skulle være “brukt opp” når Bergen senter dro på årets “Sognetur” i månedsskiftet august/september. Men, vi trengte ikke bekymre oss. Mirakelsommeren 2018 var ikke riktig over ennå og sørget for en fantastisk opplevelse for bergensere på tur gjennom det aller vakreste landskapet Norge har å by på. Denne gang tok vi Hurtigruten fra Bergen til Ålesund. Etter en svingom nordover til Atlanterhavsveien kjørte vi gjennom indrefileten av Norsk turistvei tilbake til Bergen. Det ble 4 uforglemmelige dager.

  Les mer …

  Bergen: Våryre MG-turister i England

  img 0190.wide.1200

  Hvem har sagt at MG-klubben på død og liv må dra på biltur? Ikke vi i Bergen senter i hvert fall. I midten av april satt vi oss, 9 godt voksne herrer, på et fly til London Gatwick og dro på eventyr. Vi vet alle hvor vanskelig det er med bilfrakt til England og etter å ha vurdert de aktuelle alternativene bestemte vi oss ganske tidlig for at bilene måtte bli hjemme. Likevel, og naturligvis: biler generelt, og MG spesielt, var det det hele dreide seg om.

  Les mer …

  Bergen: Invitasjon til "Sogneturen" 2018

  atlanterh.v 700

  Norsk MG Klubb Bergen senter vil med dette invitere våre medlemmer på nok en sognetur. De som har vært med en stund vet at denne turen heter Sogneturen uansett hvor vi drar hen. Vi er ikke så nøye på geografien.

  Denne gangen skal vi riktignok kjøre en del i Sogn og Fjordane fylke, men turen går lenger nord enn som så. Denne gangen skal vi til Mørekysten. Vi drar en torsdag i slutten av august med Hurtigruten til Ålesund og kjører derfra videre nordover via Hustadvika og Atlanterhavsveien til Kristiansund. Derfra skal vi innom utallige perler i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylker, før vi er hjemme i Bergen igjen søndag ettermiddag.

  Som vanlig inviterer vi medlemmer fra Triumph-klubben til å være med oss, i tillegg til klubbmedlemmer fra andre sentre.

  Les mer …

  Bergen: Sognetur i sjeldent godvær

  IMG 5800w

  Etter den tredje dårlige "sommeren" på rad her på Vestlandet må vi konstatere at fler og fler ser på min MGB GT med en viss misunnelse. Det har med andre ord ikke vært mange anledninger til å legge ned kalesjen denne sommeren heller. Unntaket var for de som lot Sykkel-VM være Sykkel-VM og dro på biltur i stedet. Etter en sommer med uavlatelig regn, varter altså Bergen opp med solskinn i nesten en hel uke, akkurat når byen er full av TV-kameraer. Frekt!

  Heldigvis har vi hatt ett unntak til. I månedsskiftet mellom august og september hadde vi en helg med godvær. Nesten ikke regn i det hele tatt, og fint MG-vær nesten hele tiden. Tilfeldighetene ville at akkurat da skulle vi på årets Sognetur.

  Turen er omtalt på Bergens sentersider i MG-Magasinet nr 4/2017. Her på nettsiden er en mer omfattende omtale. Deltakere som har bilder fra turen kan Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. De beste blir lagt til i artikkelen og blir dermed udødelig senterhistorie.

  Les mer …

  Bergen: Våt Hardangertur og medlemsbesøk i Øystese

  motor 1 800Hardangerturen søndag 4 juni ble en våt fornøyelse. Arrangør og deltakere fulgte med på søndagens stadig skiftende værvarsel. Det var aldri snakk om solskinnstur, men dagen ble om mulig enda våtere enn varselet i sine verste stunder skulle tilsi.

  Likevel ble det en hyggelig tur. Såpass må vi vestlendinger faktisk tåle. Det var dessuten en slags jomfrutur for en av deltakerne, som akkurat hadde trukket til de siste boltene på vinterens prosjekt - full motoroverhaling. Lykken står den kjekke bi, sies det, men dette var tøft gjort.

  Vi ser ikke bort fra at det hadde blitt enda hyggeligere i strålende solskinn, men det ble en hyggelig tur - med en del overraskelser underveis.

   

  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking