Sensommer utflukt

  Rogaland 1Så kom endelig en attpåklatt av full sommer, seint men godt, med rundt 20 grader i luften. Da var det ut på tur. Vi var 5 biler som fikk en fin tur til Tungeneset . . Minnene fra Sogneturen sammen med Bergen senter har gitt oss mye å glede oss over. Vi fortsetter med sosiale treff hver onsdag fra 1230 . Stadig nye kommer innom . Det blir oppgraderinger og fikse bil prosjekter utover i høst.

  "Mekke" tirsdag 28.mars 2017

  IMG 1511På "Mekke" tirsdag 28.mars 2017 hadde vi besøk av Andreas Abelsnes fra Bryne Bil på forsikringsmøte .
  Flere av medlemmene er interessert i å bli kvalifisert til LMK forsikring.
  I det fine vårværet tok Andreas bilder av bilene fra alle kanter slik at det kan søkes om opptak til LMK forsikring.

  Les mer …

  Ny løftebukk i Rogaland senter

  bukk

  I dag kunne vi i Nmgk Rogaland endelig heise opp en Mg med vår nye løftebukk. Vi har hatt en dugnad jobb med å støpe opp deler av golvet og få til en passelig kjøre rampe . Deretter kunne vi montere løftebukken , hvor 4 medlemmer er deleiere . Da kan vi med noe stolthet , kjenne på et at vi har fått et ganske godt utstyrt verksted , dele lager , vinteropplag og sosialt treffsted hver tirsdag formiddag. Og det i et vel temperert lokale. Men, viktigst er det at nå skal vi tilby medlemmer i Nmgk en vår sjekk av hjul og understell . Oppsmøring av vitale deler og oljeskift. Vi vil sende ut Mail til medlemmene i Rogaland når sesongen nærmer seg. Men først blir det årsfest i senteret 3 desember .

  Nmgk Rogaland Danmark tur 2017

  FullSizeRender1Nmgk i Rogaland inviterer medlemmer til en ny Danmarkstur. Avreisen er tilpasset Mg rallyet, som foregår i nordfylket. Vi kan altså delta på dette arrangementet for deretter, søndag, 11 juni, kjøre ned til Tananger og Fjord line fergen, som drar til Hirtshals kl 20 .

  Les mer …

  Dugnad i Nmgk Rogaland senter

  IMG 3155nVi har gått igang med neste utbedring av vårt senter . Støpt opp golvet slik at flere Mg kan få lettere tilgang . Så var det forenings møte der vi besluttet å kjøpe inn en ny , flyttbar løftebukk. Danmarkstur er planlagt og blir neste år i midt Jylland . Og tilpasset Mg rallyet . Vi fortsetter med ukentlige samlinger hver tirsdag kl 1230 . Og vil gjerne sette igang med aktiv bil mekking . I den forbindelse skulle vi gjerne fått tak i en Mg motor , til en billig penge . Så , her fra Rogaland ser vi høsten imøte med kjekke innendørs aktiviteter.

   

  Real time web analytics, Heat map tracking