Norwegian Sports Car Rally 2013 utsatt frist

  2013NSCR

   

  NSCR er et arrangement med tradisjoner og høy kvalitet, og værstatistikk viser at 2. helg i juni er et gunstig tidspunkt. I 19 år har vi hatt fine turer, og sett mange vakre steder. Den 10. turen gikk fra Geilo til Balestrand, gjennom noe av den flotteste naturen vi har i Norge.

  Flere trofaste turdeltakere har sagt at et gjensyn med både Dr. Holms Hotel på Geilo og Kviknes Hotel i Balestrand absolutt står på ønskelisten – og et besøk hvert 10. år er vel ikke for ofte? Det blir rikelig med naturopplevelser, fjell og fjord, flotte spektakulære veier, vi bor på to av «De historiske hotel» som er en opplevelse i seg selv, og hyggelig, sosialt samvær er vi alle med på å skape.
  Link til brosjyre finner du her
  Link til påmelding på nett finner du under brukermenyen eller  her.
  Dersom du ønsker å sende innmelding pr. post finner du skjemaet her

  Årets første innemøte i Oslo Senter

  2013-1-2MGmøteoslosenterSituasjonsbilde tatt av Raymond Wardenær fra årets første innemøte i dag (02.01.2013) i Oslo Senter. Senterleder Thor Sørensen viste filmer fra kjøreturer med MGA og Raymond Wardenær´s flotte film fra Røst gledet også de fremmøtte. Vaffler, kaffe og hyggelig samvær som vanlig.

   

   

   

   

   

  Norwegian Sports Car Rally 2013

  2013NSCRNSCR er et arrangement med tradisjoner og høy kvalitet, og værstatistikk viser at 2. helg i juni er et gunstig tidspunkt. I 19 år har vi hatt fine turer, og sett mange vakre steder. Den 10. turen gikk fra Geilo til Balestrand, gjennom noe av den flotteste naturen vi har i Norge.
   
   
   
   
   

  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking