Norwegian Sports car rally 2013

  Hei MG venner

  Det er fremdeles plasser igjen på årets Norwegian Sports Car Rally!
  Meld deg på nå, så kan du være med på forsommerens vakreste eventyr! Det er du som medlem som gjør turen sammen med likesinnede MG folk!

  På melding kan gjøres på Norwegian Sports Car Rally 2013 innmelding

   

  Vårslipp for Oslo Senter 6 mai 2013

  Hei alle

  Vil bare gjøre oppmerksom på at vårslippen er ikke som vanlig på en Onsdag! 1 mai. Årsaken er klar, Oslo vil være delvis stengt p.g.a 1 mai arrangement.

  Vi har flyttet det til Mandag 6 mai kl:18:00 og som vanlig oppmøte på Rådhusplassen. SES DA!

  Med vennlig hilsen

  Thor Sørensen

  Norwegian Sports Car Rally 2013 utsatt frist

  2013NSCR

   

  NSCR er et arrangement med tradisjoner og høy kvalitet, og værstatistikk viser at 2. helg i juni er et gunstig tidspunkt. I 19 år har vi hatt fine turer, og sett mange vakre steder. Den 10. turen gikk fra Geilo til Balestrand, gjennom noe av den flotteste naturen vi har i Norge.

  Flere trofaste turdeltakere har sagt at et gjensyn med både Dr. Holms Hotel på Geilo og Kviknes Hotel i Balestrand absolutt står på ønskelisten – og et besøk hvert 10. år er vel ikke for ofte? Det blir rikelig med naturopplevelser, fjell og fjord, flotte spektakulære veier, vi bor på to av «De historiske hotel» som er en opplevelse i seg selv, og hyggelig, sosialt samvær er vi alle med på å skape.
  Link til brosjyre finner du her
  Link til påmelding på nett finner du under brukermenyen eller  her.
  Dersom du ønsker å sende innmelding pr. post finner du skjemaet her

  Årsmøte Oslo Senter Årsrapport

  Årsrapport Oslo Senter

  Oslo Senter hadde årsmøte den 7 februar, se link, etter årsmøte så hadde vi dokumentatfilm fremvisning av Hilde Brinchmann Børresen film PAM til Paris, en drømmereise. Hildes ny innkjøpte MG Midget med venninne på tur fra Sverige til Paris for å oppsøke første eier. 


  Vi kommer tilbake med mer info om denne filmen senere.

  Årets første innemøte i Oslo Senter

  2013-1-2MGmøteoslosenterSituasjonsbilde tatt av Raymond Wardenær fra årets første innemøte i dag (02.01.2013) i Oslo Senter. Senterleder Thor Sørensen viste filmer fra kjøreturer med MGA og Raymond Wardenær´s flotte film fra Røst gledet også de fremmøtte. Vaffler, kaffe og hyggelig samvær som vanlig.

   

   

   

   

   

  Real time web analytics, Heat map tracking