Tur til Hallanderiet, og besøk hjemme hos Knut Chr. Hallan

  Hallanderiet05.11.14 Vi var så heldige at vi var blitt invitert av Knut Chr. Hallan. Først på det nye museet han har laget i Son - Hallanderiet som er en reise i tid, og etter dette hjem til ham for å se på det nye huset og bilene hans samt spise pizza. Hallan serverte oss mange gode og interessante bilhistorier. Vi takker ham for en fantastisk kveld!

   

   

   

   

   

   

   

  Innemøte Frysja 01.10.2014

  2014-10-01FrysjaKvelden kort oppsummert

  Vi hadde vårt første høstmøte på Frysja hvor ca. 20 medlemmer stilte.Thor Sørensen vår tidligere senterleder ble takket for den innsatsen og det engasjementet han hadde vist gjennom sin periode. For dette ble han belønnet med Vespa vin (ikke MG vin).

   

   


  Les mer …

  Oslo: Autumn meet at Town Hall Square

  bilde 12This was the season's last organised drive before the start of the in-doors meetings at the Norwegian Technical Museum at Frysja. The weather was at it's best, with a late summer sun and 20 degrees in the air. 20 cars and many smiling MG enthusiasts were there to make the event a joyous one for all.

  (Translation: P. Skarsjø)

   

   

  Les mer …

  Høsttreff Rådhusplassen 2014

  bilde 12Det ble sesongens siste arrangerte tur før vi starter med inne møtene på Frysja. Været kunne ikke ha vært bedre, sensommersol og 20 grader i luften. 20 biler stilte på rådhusplassen, og mange blide MG entusiaster.

   


  Les mer …

  Smalahovelag i Rogaland Senter

  338The Marque of Friendship! Ja det var det jeg opplevde som senterleder i Oslo, å komme på besøk for å være med på Smalahovelag i Rogaland Senter. En flott kveld med glade medlemmer


  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking