Vårmønstringen på Øvrevoll

  4Den 12. mai deltok vi i Vårmønstringen til Norsk Sportsvogn Klubb på Øvrevoll. Det var dårlig med MG’er som deltok, og også spredt plassering – noe som gjorde at merkets fotavtrykk denne dagen ble heller dårlig. Men vi som var der gjorde maksimalt utav det.

  Det var heller dårlig med MG’er og spredt plassering på Vårmønstringen til Norsk Sportsvogn Klubb. Det var hyggelig at Knut Horgen fra Buskerud/Drammen kom innom standen til Oslo, for han er ”pappaen” til senterlederens lille blå.

  Ekebergmarkedet vår 2019

  IMG 0654Den 4. mai besøkte noen av oss Ekebergmarkedet og standen til Follo Senter. I solregn! Ola Thygesen bidro til standen med utstilling av sin vakre, gamle TF. Ellers var det spredte besøk av våre medlemmer utover dagen.

  Les mer …

  Vårens siste innemøte

  1 På årets siste innemøte den sjuende april, sto bilpleie i fokus – hos Care Center i Oslo sentrum. Ekspertene der demonstrerte blant annet riktig stell av lakk og skinnseter på noen av medlemmenes biler. Som takk for denne muligheten til å ”vise seg frem”, gir Care Center OS’ medlemmer 15% rabatt denne sesongen.

  Vårslipp på Fornebu 1.Mai 2019

  2019vårslippOslo Senter hadde sitt tradisjonelle ”Vårslipp” den 1. mai, i Sjøflyhavna på Fornebu. Dette er årets første offisielle kjøretur. Og dermed var sesongen i gang! Rundt 25 MG-venner i 15 biler koste seg i hverandres selskap tross småregnet som kom snikende. Etter beskuelse av nypolerte biler og gjensidige oppdateringer om vinterens store og små tekniske og karosserimessige utbedringer, kjørte vi småveier opp til til Frognerseteren. Der ”okkuperte” vi i kjent stil et langbord og fortsatte kosen med eplekake, wienerbrød og – for noen - en forsinket middag. Praten fortsatte entusiastisk på parkeringsplassen før turen omsider gikk hjemover igjen. En fin kveld!

   

  Les mer …

  Oslo: Invitasjon til "The Driving Norsemen" - 2019

  norsemen600Blir du med på tur til Nederland?!

  VI ER INVITERT!

  Den nederlandske MG-klubben ønsker å få oss på besøk! Det er lagt opp til sportslig kjøring på idylliske småveier i nederlandske landskap i fem fantastiske dager til ende: 6.-10. mai 2019!

  Kom og opplev fine kjøreturer og mange interessante steder. Og, ikke minst, bli kjent med entusiaster i den nederlandske MG-klubben!

  Vi vil gjerne ha med oss gjester fra andre sentre enn Oslo. Derfor er denne turen for alle medlemmer i Norsk MG Klubb.

   

  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking