Årsmøtet i NMGK Buskerud senter 2020

  Hei folkens,

  Årsmøtet i NMGK Buskerud senter ble avviklet som planlagt.
  Senterleder rapporterte om siste års aktiviteter, foreløpig regnskap ble fremlagt, og valg ble avholdt.
  Det var 21 fremmøtte, og alle oppførte seg.
  Ny senterleder ble: Per Brinchmann-Hansen, og øvrige medlemmer i styret for 2020 er Per Roger Nielsen, Liv Gulbrandsen og Grethe Marshall (kasserer).
  Jeg ønsker de lykke til i arbeidet.smøtet ga tilslutning til at Styret gjerne må bruke andre dager enn onsdag for kveldsturer i 2020.
  Dette vil gi oss muligheter for å bruke onsdager til treff på Burud, samt at medlemmer som er opptatt i andre klubber på onsdag, derved kan delta mer på våre aktiviteter.

  Jeg takker alle for entusiastisk deltagelse i året som gikk, og for mange hyggelige hilsninger.
  Ønsker alle en God Jul, og ser frem til å dele mange aktiviteter med dere i det nye MG-året!

   

  Med hilsen
  Øivind Westby
  Ex-Senterleder Buskerud


  NMGK Buskerud Senter Årsmelding 2017

  Buskerud senter har også i 2017 hatt et år med stor aktivitet, og mange høydepunkt. Største arrangement i klubbens regi var Sesongstart på Lampeland Hotel i januar og ikke minst Krotur til Danmark i juli.
  Totalt har vi gjennomført 20 aktiviteter, hvorav 6 medlemsmøter vinter/ høst, vi har arrangert 10 turer i kjøresesongen, en fellestur med Follo senter og hatt god deltakelse i NMGRally og NMGTreff. I tillegg var vi vertskap for Årsmøtet i NMGK, med påfølgende sosialt samvær på kvelden.

  Les mer …

  Aktivitet uke 25 – Buskerud senter.

  IMG 3011LBuskerud senter hadde en svært vellykket deltakelse i NMGR for 11 ekvipasjer i uke 23. Flott reise både til og fra Lillehammer på fine MG-veier uten uhell, og med premiering for 2. og 3. plass i den innlagte Ghymkana konkurransen til h.h.v. Trond Jonassen og Ola Askelvoll med co-drivere. Turen i Rondane og samværet med så mye hyggelige mennesker, innrammet av mange flotte biler, er en stor opplevelse.

  Les mer …

  Sesongstart 2017

  Invitasjon sesongstart  Buskerud senter har gleden av å invitere til sesongstart på Lampeland hotell 7–8. januar 2017. Vi møtes på hotellet for innsjekking lørdag kl14:00. Hotellet ligger et steinkast fra fylkesvei 40, rett ved Cirkle K bensinstasjonen i Lampeland

   

   

   

   

   

   

   

  Les mer …

  Buskerud: Hva hendte i uke 22?

  Burud 2016IMG 0461…………… og så kom sommeren!

  Vi har lagt bak oss en uke med mange aktiviteter og litt blandet vær. Lørdag 28/5 var vi invitert til å profilere klubben på Åpen Bil dag i regi av NMHK Drammen, på regionens senter på Burud.

   

   

   

  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking