NMGK Buskerud Senter Årsmelding 2017

  Buskerud senter har også i 2017 hatt et år med stor aktivitet, og mange høydepunkt. Største arrangement i klubbens regi var Sesongstart på Lampeland Hotel i januar og ikke minst Krotur til Danmark i juli.
  Totalt har vi gjennomført 20 aktiviteter, hvorav 6 medlemsmøter vinter/ høst, vi har arrangert 10 turer i kjøresesongen, en fellestur med Follo senter og hatt god deltakelse i NMGRally og NMGTreff. I tillegg var vi vertskap for Årsmøtet i NMGK, med påfølgende sosialt samvær på kvelden.

  Les mer …

  Sesongstart 2017

  Invitasjon sesongstart  Buskerud senter har gleden av å invitere til sesongstart på Lampeland hotell 7–8. januar 2017. Vi møtes på hotellet for innsjekking lørdag kl14:00. Hotellet ligger et steinkast fra fylkesvei 40, rett ved Cirkle K bensinstasjonen i Lampeland

   

   

   

   

   

   

   

  Les mer …

  Buskerud: Hva hendte i uke 22?

  Burud 2016IMG 0461…………… og så kom sommeren!

  Vi har lagt bak oss en uke med mange aktiviteter og litt blandet vær. Lørdag 28/5 var vi invitert til å profilere klubben på Åpen Bil dag i regi av NMHK Drammen, på regionens senter på Burud.

   

   

   

  Les mer …

  Aktivitet uke 25 – Buskerud senter.

  IMG 3011LBuskerud senter hadde en svært vellykket deltakelse i NMGR for 11 ekvipasjer i uke 23. Flott reise både til og fra Lillehammer på fine MG-veier uten uhell, og med premiering for 2. og 3. plass i den innlagte Ghymkana konkurransen til h.h.v. Trond Jonassen og Ola Askelvoll med co-drivere. Turen i Rondane og samværet med så mye hyggelige mennesker, innrammet av mange flotte biler, er en stor opplevelse.

  Les mer …

  Buskerud . Medlemsmøter i mars og april

  Våre avtalte møter er avholdt med bra deltagelse, henholdsvis 19 og 23 deltakere.

  Temaene har vært forberedelser til det kommende årsmøte, og gjennomgang av årsmøtedokumentene.

  Den forestående kjøresesongen står nå sentralt i praten, og ikke minst var det spesielt fokus på hvordan våre juvéler skal kunne skinne best mulig når vi nå skal ut å vise oss frem. Interessant innføring og repetisjon på stell av lakk engasjerte mange. Takk til Christian som på strak arm tok oss igjennom de forskjellige elementene i prosessen.

  Det vises tydelig at våren er her. Det er stor aktivitet, med mye mennesker fra mange klubber på vårt felles møtested hos Motorhistorisk Forening på Burud. Et fantastisk treffsted, som stadig utvikles. Stor takk til alle ILDSJELER.

  Vi ønsker alle en Hyggelig Kjøresesong.

  Øivind Westby

  Leder Buskerud Senter

  Real time web analytics, Heat map tracking