Nyheter

  Dette er en sammensetning av lokale nyheter fra sentrene og artikler som angår klubben som helhet. Det er utformet som en blogg, med de nyeste artiklene først. Dersom du er på jakt etter lokalnyheter fra et spesielt senter, finner du disse lettere ved å velge det aktuelle senteret i menyen ovenfor (under menypunktet "Senternytt").

  Vil du bidra i redaksjonen?

  canong1xLiker du MG? Kan du skrive på norsk? Har du et kamera? Hvis det ble 3 ja-svar nettopp nå, vil vi ha deg med i redaksjonen til websidene www.nmgk.no

  Les mer …

  Nøkkelhank med NMGK logo

  Regalia-shoppen har fått et nytt produkt. Flotte nøkkelhanker i lær med klubbens logo i emalje. Pris kr 95,-. Du finner den i regalia-shoppen her.

   

   

  Les mer …

  Norsk MG Treff

  Norsk MG Treff arrangeres 6-9 september. Det er noen plasser igjen i leiligheter. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Link til brosjyre.

  Årets treff har innland og fjell som tema. Turens mål er Danebu Kongsgård i Valdres. Tidlig høst og tur i åpen bil blant høstfarger på fjellet er en mektig opplevelse!

  Vi starter med å besøke Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork. Alle bilene kjøres helt opp til museet for gruppefoto. Etter besøket starter vi på vår vei til Valdres. Vi kjører over fire fjell og gjennom deler av Hallingdal før vi kommer til Valdres og Danebu Kongsgård.

   

  Rabattavtale mellom Thon Hotels og Norsk MG Klubb

  Styret har gleden av å presentere for våre medlemmer en storbrukervtale med Thon Hotels. Hotelkjeden har hoteller fra Alta til Åsgårdstrand så når du er på tur finner du sikkert et hotell som passer deg der du er. Vi får -18% på en del utvalgte hoteller og -10% på de øvrige.

  Les mer …

  Oblatordningen avvikles

  Fra og med i år får du ikke tilsendt oblat som viser at årsavgiften på bilen er betalt. Myndighetene skal heller bruke foto- og datateknikk til sine kontroller.

  Avviklingen av oblatordningen vil bidra til forenkling og redusere kostnader, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp).

  Les mer …

  Velkommen til Norsk MG Klubbs nettsider

  mgcc-bannerNorsk MG Klubb er tilsluttet MG Car Club i England og er offisielt nasjonalt senter for Norge. Disse nettsidene er først og fremst medlemmenes online samlingssted når de ikke er ute på veien med bilene sine, eller i garasjen opptatt med stell, vedlikehold eller restaurering av en sportslig og vakker MG.

  Du er velkommen til å bruke klubbens nettsider, enten du er medlem eller ikke. Det er riktignok slik at en del innhold er av klubb-intern karakter, eller å regne som medlemsfordel, og derfor forbeholdt medlemmene.

  Brukerkonto

  Nettsidene har dessuten en del innhold som krever en brukerkonto for tilgang. Dette gjelder for eksempel brukerforumet. Rubrikkannonsene er tilgjengelige for alle, men du må være innlogget med en brukerkonto for å få kontaktinfo til annonsørene. Etablering av brukerkonto er gratis og innebærer ingen forpliktelser, ut over det å oppgi korrekt informasjon ved registrering.

  Les mer …

  Welcome to the MG Car Club Norway Website

  mgcc-bannerNorsk MG Klubb is affiliated with MG Car Club in the UK and the official national centre for Norway. The club has just over 850 members. This website is primarily the club members' online hangout - when they are not on the road with their cars, or in the garage doing service, maintenance or restoration of a sporty and beautiful MG.

  You are welcome to use the website, whether you are a member or not. The English language site is maintained to provide some information on the goings-on in the club here in Norway.

  Vil du bli medlem i Norsk MG Klubb?

  mgregisterlogo 4862Som medlem i Norsk MG Klubb blir du en del av et landsomfattende interessefelleskap og blir kjent med andre som, i likhet med deg, er glade i, eller i hvert fall interessert i, disse spennende og sportslige engelske bilene. Enten det er moderne MG eller veteranbiler vil du finne likesinnede hos oss.

  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking