MGA Dagen Gamlebyen Fredrikstad 28. august 2016

Søndag 28. aumgadagengust skjer det vi har ventet på! MGA dagen er igjen en realitet!

Etter flere års fravær, har Norsk MG Klubb igjen gleden av å invitere medlemmer og andre til MGA dagen - denne gang i vakre Fredrikstad - nærmere bestemt i Gamlebyen.

 

 

Les mer …

Norsk MG Rally 2016 ble en suksess

IMG 1493Det første Norsk MG Rally er over. Og for et Rally det ble. Nesten 120 deltakere i 60 biler koste seg med et fantastisk tur- og aktivitetsprogram. Gudbrandsdalen og Rondane lå badet i sol og gjorde opplevelsen helt spesiell for gode MG-venner på tur. På Norsk Vegmuseum fikk vi VIP-behandling og på Maihaugen ble vi mottatt som kongelige. 

 

Les mer …

Fotokonkurransen 2016 - Resultater runde 1

26632951935 d48180e385 mRunde 1 av NMGK fotokonkurranse 2016 er nå avsluttet og medlemmene har gitt sin dom over bidragene.

Vinnerbildet ble kåret i skarp konkurranse mellom 6 flotte finalebidrag.

Vinner av runde 1 er Anne Bakken Sandtveit, som i tillegg til å bli hedret her og i MG-magasinet, også mottar en premie kr 500,-

 

Les mer …

Treff for engelske sportsbiler i Vestfold - en stor suksess under blå himmel

Stokke Bygdetun 2016 IMG 7694Dobbelt så mange besøkende og 50% flere engelske sportsbiler i forhold til i fjor sier mye om den store interessen det er i Vestfold og på Østlandet for slike arrangmenter! 

 

 

 

Les mer …

MG MAGASIN NR. 2-2016 ER PÅ VEI

2016 2Av innholdet nevner vi: 

• Leder ved Peter Skarsjø • Vervekampanjen har startet • "MG-entusiasten" er denne gang ikke en, men en hel familie. Far og to døtre fra Skien • Fotokunkurransen del 1: Vi presenterer de 6 bildene som kom til finalen, og vinneren ble... • "Klubbens 7 første år": Her kan du lese om hvordan Norsk MG Register ble grunnlagt onsdag 15. juni 1970 i en sving i Grefsenveien og hva disse ildsjelene arrangerte av stevner med bakkeløp, gymkhana og ferdighetsløp. 1. Januar 1980 skiftet registeret navn til Norsk MG Klubb • Registerførerne og andre tillitsvalgte i NMGK presenteres. Styret og senterlederne er presentert i de to siste utgavene av medlemsbladet • Klubbregalia-koffert utdelt til alle senterne på Årsmøte • Ekebergmarkedet 2016: Follo senter hadde som vanlig tatt ansvaret for standen til klubben - flott innsats! • Årsmøte i NMGK på Olavsgaard 23. april: Rolig og raskt gjennomført. Hele styret ble gjenvalgt • Sentersidene: Agder har fått ny senterleder, Jan Vidar Ødegaard, og nytt styre som har besluttet å revitalisere aktivitetene i senteret. Vi gratulerer! Nytt fra senterne i: Midt-Norge, Rogaland, Buskerud, Oslo, Østfold, Vestfold og Follo • Tekniske råd, tips og erfaringer: Varmeapparatregulator, vannfri kjølevæske , bevaringsverdige kjøretøy • En MG i bryllupsgave og turen i MGBen fra Barcelona til Oslo • "Ladies Corner" kommer fra Vear • Årsmøtebiler • Nye medlemmer: Vi ønsker 28 nye medlemmer velkommen i klubben! • Meld inn Codriver som familiemedlem • Ny i klubben kommer fra Asker.

Har du korrekt forsikringsverdi på eget kjøretøy?

lmkMarkedsverdien på veterankjøretøyer har steget kraftig i de senere år. Dette er også tilfelle for en del MG-modeller. Dersom verdien av kjøretøyet ditt er høyere enn forsikringssummen vil du selvsagt tape penger ved totalhavari. Det vet de fleste. Det mange ikke vet er at de risikerer avkortning i oppgjøret også for mindre skader, dersom bilen er underforsikret.

LMK, som organiserer veteranforsikringen for mange av medlemmene våre, har sendt oss dette informasjonsskrivet, som vi herved videreformidler.

Les mer …

Nye regler for PKK i oktober

pkk storOppdatert: 21 april 2016.

Noen kjøretøyer faller ut, mens andre kommer inn. I tillegg kommer det nye krav til de som skal utføre kontrollene.

Fra og med oktober i år (2016) skal biler mellom 30 og 50 år kun kalles inn til PKK hvert femte år!

Les også: Informasjonsskriv fra Vegdirektoratet

  

Les mer …

Invitasjon til treff for “Engelske Sportsbiler”

Treff ENGELSKE SPORSBILERSøndag 5. juni 2016 Stokke Bygdettun.

Vestfold. Treffet i 2015 samlet 100 engelske sportsbiler. Målet i år er minst 150. Gratis for deltakerbiler og publikum. Alle bygg og museer er åpne. Salg av mat og drikke. Stort lotteri med flotte premier. Treffet blir videofilmet og presentert i MG Magasinet og andre bilblader.

VI HAR INVITERT

Medlemmene i Norsk MG Klubb, Austin Healey Club Norway, Norsk Morgan Klubb, Norsk Triumph Klubb, Norsk Jaguar Klubb, Albion - Norsk Britisk Bilhistorisk Forening, Norsk Sportsvogn Klubb, Jensenklubben, Aston Martin, Lotusklubben, Caterham Club Norway og andre klubber for engelske sportsbiler, - uansett merke eller årsmodell.

Søndag 5. juni 2016 KL. 11.00 - 16.00 Stokke Bygdetun, Moaveien 19

Treffet arrangeres av Vestfold senter Norsk MG Klubb

Kontakt: Senterleder Sigurd Sandtveit Mobil: 90 50 70 93  eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

 

 

Ekstra informasjon