Fra Norsk MG Treff

NMGT 2016 2 230Norsk MG Treff er et fellesprosjekt der 4 av klubbens sentre går sammen om å arrangere treff for hele klubben. Sist helg foregikk årets treff på vestlandet, med base i Sogndal.  44 ekvipasjer med nesten 90 deltakere hadde en flott week-end med hyggelig samvær med gode MG-venner og kjøreturer gjennom et spektakulært landskap. Når været dessuten klaffet 100% ble NMGT 2016 et av årets virkelig store høydepunkter for oss bilentusiaster.

Les mer …

MGA-dagen info

P002190MGA-Dagen har sitt utspring i et initiativ fra Ingrid og John Barrett tilbake på 90-tallet.

I flere år valfartet derfor MGA-entusiaster til Ingrid og John sitt fantastiske sted i Hov i Land. Etter at Ingrid og John bad om avløsning som arrangør etter mange år, har MGA-Dagen hatt et omflakkende liv og de senere år har arrangementet ligget brakk. Med rundt 250 MGA’er i Norge, har savnet etter «MGA-Dagen» etterhvert blitt så stort at styret i Norsk MG Klubb tidligere iår besluttet å reaktivere dette arrangementet. 

Les mer …

MGA Dagen Gamlebyen Fredrikstad 28. august 2016

Søndag 28. aumgadagengust skjer det vi har ventet på! MGA dagen er igjen en realitet!

Etter flere års fravær, har Norsk MG Klubb igjen gleden av å invitere medlemmer og andre til MGA dagen - denne gang i vakre Fredrikstad - nærmere bestemt i Gamlebyen.

 

 

Les mer …

Norsk MG Rally 2016 ble en suksess

IMG 1493Det første Norsk MG Rally er over. Og for et Rally det ble. Nesten 120 deltakere i 60 biler koste seg med et fantastisk tur- og aktivitetsprogram. Gudbrandsdalen og Rondane lå badet i sol og gjorde opplevelsen helt spesiell for gode MG-venner på tur. På Norsk Vegmuseum fikk vi VIP-behandling og på Maihaugen ble vi mottatt som kongelige. 

 

Les mer …

Fotokonkurransen 2016 - Resultater runde 1

26632951935 d48180e385 mRunde 1 av NMGK fotokonkurranse 2016 er nå avsluttet og medlemmene har gitt sin dom over bidragene.

Vinnerbildet ble kåret i skarp konkurranse mellom 6 flotte finalebidrag.

Vinner av runde 1 er Anne Bakken Sandtveit, som i tillegg til å bli hedret her og i MG-magasinet, også mottar en premie kr 500,-

 

Les mer …

Treff for engelske sportsbiler i Vestfold - en stor suksess under blå himmel

Stokke Bygdetun 2016 IMG 7694Dobbelt så mange besøkende og 50% flere engelske sportsbiler i forhold til i fjor sier mye om den store interessen det er i Vestfold og på Østlandet for slike arrangmenter! 

 

 

 

Les mer …

MG MAGASIN NR. 2-2016 ER PÅ VEI

2016 2Av innholdet nevner vi: 

• Leder ved Peter Skarsjø • Vervekampanjen har startet • "MG-entusiasten" er denne gang ikke en, men en hel familie. Far og to døtre fra Skien • Fotokunkurransen del 1: Vi presenterer de 6 bildene som kom til finalen, og vinneren ble... • "Klubbens 7 første år": Her kan du lese om hvordan Norsk MG Register ble grunnlagt onsdag 15. juni 1970 i en sving i Grefsenveien og hva disse ildsjelene arrangerte av stevner med bakkeløp, gymkhana og ferdighetsløp. 1. Januar 1980 skiftet registeret navn til Norsk MG Klubb • Registerførerne og andre tillitsvalgte i NMGK presenteres. Styret og senterlederne er presentert i de to siste utgavene av medlemsbladet • Klubbregalia-koffert utdelt til alle senterne på Årsmøte • Ekebergmarkedet 2016: Follo senter hadde som vanlig tatt ansvaret for standen til klubben - flott innsats! • Årsmøte i NMGK på Olavsgaard 23. april: Rolig og raskt gjennomført. Hele styret ble gjenvalgt • Sentersidene: Agder har fått ny senterleder, Jan Vidar Ødegaard, og nytt styre som har besluttet å revitalisere aktivitetene i senteret. Vi gratulerer! Nytt fra senterne i: Midt-Norge, Rogaland, Buskerud, Oslo, Østfold, Vestfold og Follo • Tekniske råd, tips og erfaringer: Varmeapparatregulator, vannfri kjølevæske , bevaringsverdige kjøretøy • En MG i bryllupsgave og turen i MGBen fra Barcelona til Oslo • "Ladies Corner" kommer fra Vear • Årsmøtebiler • Nye medlemmer: Vi ønsker 28 nye medlemmer velkommen i klubben! • Meld inn Codriver som familiemedlem • Ny i klubben kommer fra Asker.

Har du korrekt forsikringsverdi på eget kjøretøy?

lmkMarkedsverdien på veterankjøretøyer har steget kraftig i de senere år. Dette er også tilfelle for en del MG-modeller. Dersom verdien av kjøretøyet ditt er høyere enn forsikringssummen vil du selvsagt tape penger ved totalhavari. Det vet de fleste. Det mange ikke vet er at de risikerer avkortning i oppgjøret også for mindre skader, dersom bilen er underforsikret.

LMK, som organiserer veteranforsikringen for mange av medlemmene våre, har sendt oss dette informasjonsskrivet, som vi herved videreformidler.

Les mer …

Ekstra informasjon