Rear
Rear

MGA-dagene er det treffet der alt handler om MGA; Muligens den aller vakreste bilmodellen som noensinne kom ut av fabrikklokalene i Abingdon. MGA-dagene er et arrangement med lange tradisjoner i Norsk MG Klubb. Dagen har sitt utspring i et initiativ fra Ingrid og John Barrett tilbake på 90-tallet. I flere år valfartet derfor MGA-entusiaster til Ingrids og Johns fantastiske sted på Hov i Land. Etter at Ingrid og John ba om avløsning etter mange år har dagen blitt arrangert på ulike steder. Det har til og med vært noen års pause, uten gjennomførte MGA-dager.

Med rundt 250 MGAer i Norge ble savnet etter MGA-dagen så stort at klubben gjeninnførte arrangementet i 2016. På tross av værgudene var det mange som møtte opp, med biler i alle tilstander fra "concourse" til objekt på tilhenger.

Som tidligere er MGA-dagene svært uformelle. Poenget er å skape et forum der MGA eiere og -entusiaster kan møtes, beundre de vakre bilene og snakke sammen om alt fra tekniske utfordringer til spennende turer, og naturligvis, ha det hyggelig sammen.

Påmeldingen til MGA-dagene 2018 er allerede i gang. Les mer om 2018 her.